The Fantastic Four

En fartfylld konsert fullspäckad med de största klassikerna.

En fartfylld konsert fullspäckad med de största klassikerna.

Oscarsteatern • 23 Mar

The Fantastic Four at The Oscars

OBS: NYTT DATUM

En av de kanske märkligaste höstarna har precis börjat och mycket känns upp och ner fortfarande.Vad sker framöver och när är livet ”som vanligt” igen? Vi hoppas att ni kan finna tålamod och överseende, så vi får möta er! Vår publik så snart det finns möjlighet.

Med anledning av coronaviruset har föreställningen den 12 oktober (ursprungligen den 26 april) flyttats fram till den 23 mars 2021, kl. 19.00. Du behåller givetvis din plats så behåll din biljett!

---

Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four lämnar ingen oberörd med sitt unika uppträdande där igenkänningsfaktorn är total.

På Oscarsteaterns scen framförs dom bästa låtarna från 50- och 60-talet med hits av The Fantastic Four´s musikaliska förebilder och favoriter, The Four Tops, The Supremes, Ray Charles, Frank Sinatra, The Temptations och många fler. Naturligtvis kommer även kvartettens egna hits och historia att fläta samman upplevelsen. Med sig på Oscars som gästartist har man souldrottningen Jennifer Brown och Stockholms stolthet Pomperipossa Big band som med lätthet får till det klassiska soundet och svänget. En fartfylld konsert fullspäckad med de största Motown klassikerna.

Missa inte detta unika tillfälle att uppleva The Fantastic Four - At the Oscars.

Datum och tid: Tisdag 23 mars 2021 kl. 19.00.
Längd på evenemanget: ca. 2 h. 10 min. inkl. paus.
Åldersgräns: Nej

Köp biljett The Fantastic Four · Från 430kr