Golden Hits

Golden Pianos drar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

Golden Pianos är ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept!

Golden Hits• 18 Nov - 18 Dec
Partner

Golden Hits love fest

Golden Hits Pianos 

”Festgurun, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och ärevördiga livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren, och hur hög temperaturen blir, det är upp till er!
Måste UPPLEVAS!
För dig som bokat GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, kvällens upplevelsekoncept – Festgurun, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medans du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.

Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny samt nattklubbsentré. Placering sker i inkommande bokningsordning.


Oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse. Det finns alltid något att fira tillsammans med nära och kära. Artisterna bjuder in till en helkväll där du och dina vänner är mitt i upplevelsen, det finns alla ingredienser för en lyckad fest.
Underhållning med tillhörande tvårättersmeny, skrattgaranti utlovas, och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies). Vilka ska du ta med dig för att sätta extra guldkant på er tillvaro?


Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Golden Hits Stockholm

Golden Hits Stockholm

Golden Hits Stockholm

Köp biljett Golden Hits · Från 550kr