Golden Hits

Golden Pianos drar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

Golden Pianos är ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept!

Golden Hits• 20 Maj - 28 Maj
Partner

Golden Pianos

Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande showkoncept, där du som gäst bland annat får vara med och bestämma repertoaren, enligt önska din låt så spelar vi! Häng med på förfesten!

”Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och ärevördiga livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren, och hur hög temperaturen blir, det är upp till er!
Måste UPPLEVAS!

För dig som bokat GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, kvällens upplevelsekoncept – Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medans du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.

Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny samt nattklubbsentré. Placering sker i inkommande bokningsordning.


Oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse. Det finns alltid något att fira tillsammans med nära och kära. Artisterna bjuder in till en helkväll där du och dina vänner är mitt i upplevelsen, det finns alla ingredienser för en lyckad fest.
Underhållning med tillhörande tvårättersmeny, skrattgaranti utlovas, och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies). Vilka ska du ta med dig för att sätta extra guldkant på er tillvaro?

PLATS: Golden Hits, Kungsgatan 29 i Stockholm.

Köp biljett Golden Hits · Från 695kr