Golden Hits

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Golden Hits• 18 Nov - 18 Dec
Partner

Golden Hits love fest

Oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse. Det finns alltid något att fira tillsammans med nära och kära. Artisterna bjuder in till en helkväll där du och dina vänner är mitt i showen, det finns alla ingredienser för en lyckad fest.

En show med tillhörande trerättersmeny, skrattgaranti utlovas, och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies). Vilka ska du ta med dig för att sätta extra guldkant på er tillvaro?

Golden Hits - Roligt på riktigt!

Mer om showen - House of Fun

En helt ny crazy show – En grym middag – En riktigt rolig helkväll.
Den nya showen House of Fun består av en enda stor mash-up av fest, humor, hits & nostalgi! Låtarna du inte kan undvika att sjunga med till. Oavsett om du är en lugn sittdansare eller utpräglad showartist finns det utrymme för alla! Skrattvarning är utfärdat och det utlovas fängslande underhållning och en grym middag.


Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Show i Stockholm

Golden Hits Stockholm

Golden Hits Stockholm

Golden Hits Stockholm

Jag behöver mer information>>

Köp biljett Golden Hits · Från 550kr