Golden Hits

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Golden Hits• 23 Aug, 2018 - 15 Jun, 2019

Golden Hits - 25-årsfesten

Showen på entréplan

goldenny

Man fyller ju bara 25 år en gång och Golden Hits firar med en riktig jubileumshow! Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor. Här blandas det vilt mellan hits från den gamla discoeran, hela vägen fram till moderna svenska pop-schlagers med musik från bland andra Veronica Maggio, Michael Jackson och AC/DC. Njut av en störtskön festkväll som toppas med Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis ”The King” i ny tappning!

Golden Hits - Rockshowen

Showen en trappa upp

golden_ny

Följ med på en nostalgisk rocktripp som tar er genom tidernas allra största rockhits. Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, och läder.

NY SHOW!
Welcome to the jungle och Golden Hits helt nya Rockshow! Förvänta dig tyngre rockhits och ännu hårdare läder. Det blir kult, det blir glam och toner som når till taket. Sjung med eller vråla till tonerna i låtar av bland andra Magnus Uggla, Coldplay, Queen och Rage Against the Machine.

Golden Hits - extra allt

Golden Hits love fest

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll på Golden Hits. De har allt. Två olika shower med tillhörande trerättersmeny och hela tre dansgolv som spelar musiken du helst dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har de karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies).

Golden Hits don't do lagom!

Jag behöver mer information>>

Köp biljett Golden Hits · Från 495kr