Golden Hits

Golden Pianos drar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

Golden Pianos är ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept!

Golden Hits• 18 Nov - 18 Dec
Partner

Tryggt Besök

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT SHOWBESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19
Uppdaterades 2020-10-06

För Golden Hits är det enormt viktigt att du som gäst känner dig trygg och säker när du besöker någon av deras shower eller evenemang. På den här sidan presenterar vi alla de åtgärder de gör på arenan för att skapa utökad säkerhet med anledning av Covid-19. De följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden verksamheten efter rådande riktlinjer. Golden Hits följer även händelseutvecklingen aktivt för att säkerställa att alla nödvändiga åtgärder vidtas.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar dig tillbaka när du är frisk igen. Vi uppmanar alla som planerar att delta i något av våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. Inför besöket informerar vi även via mail om vilka åtgärder som gjorts på arenan för att skapa utökad säkerhet. Om du behöver senarelägga ditt besök pga. sjukdomssymptom, vänligen kontakta oss för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR GOLDEN HITS PERSONAL?

Även för personalen gäller naturligtvis att man stannar hemma vid minsta sjukdomssymptom och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Fler åtgärder för din trygghet

  • Reducerat antalet platser på våra shower och följer Folkhälsomyndighetens samt Regeringens riktlinjer gällande maxantal.
  • Anpassat möbleringen för att skapa utrymme mellan olika sällskap samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd.
  • Insläpp i lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap genom olika ankomsttider.
  • Värdar och värdinnor hjälper till vid in- och utpassering till arenan samt vid placering av våra gäster till bords.
  • Påminner våra gäster om god handhygien och att hålla avstånd med hjälp av både informationsskyltar och golvmarkeringar.
  • Alcogel finns tillgängligt på alla våra offentliga WC, i barer och garderober samt vid vår hovmästarpulpet.
  • Utökat och finjusterat våra städrutiner.
  • Följer aktuella riktlinjer för beställning och servering av mat och dryck. Vi erbjuder även en smidig digital lösning för beställning samt betalning vid bordet.
  • Riskbedömning utförs regelbundet utifrån Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkares rekommendationer.

Vanliga frågor och svar

Vad gäller vid evenemang som flyttas till nytt datum?

Information om vad som gäller för just den föreställning som du ska gå på hittar du på respektive föreställningssida på showtic.se eller på goldenhits.se.
Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Showtic, Tickster eller direkt på teatern/arenan, så behöver du kontakta det aktuella bolaget.

Återlösen av biljetter till ej inställda eller flyttade evenemang?

Nej, vi återlöser inte några biljetter.

Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se

//showtic.se/content/uploads/2020/09/safe-to-visit-dig.jpg

Köp biljett Golden Hits · Från 550kr