Så som i Himmelen

.
Expressen:
Aftonbladet:

Viktig information - Så som i Himmelen

Föreställningen på Scandinavium 2021 flyttas till 2022

Publicerat: 31 mars 2021 kl. 11.00

Hela originalensemblen följer med till Scandinavium när Så som i Himmeln flyttas fram till 27 maj – 5 juni 2022 med anledning av Covid-19-restriktioner. (Föreställningen var tidigare planerad till The Theatre Gothia Towers 2020 och Scandinavium maj 2021).

Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Har du några funderingar så hittar du de flesta svaren nedan.

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Sista uppsättningen med originalskådespelarna ”Så som i Himmelen” kommer att spelas 27 maj – 5 juni  2022 på Scandinavium, i teatersittning, specialanpassad för den här typen av musikalupplevelse, precis på samma sätt som de tidigare musikalsuccéerna ”Mamma Mia” och ”Singin’ in the rain” genomförts på Scandinavium. Spelningarna på Scandinavium blir den sista uppsättningen med originalskådespelarna.

//showtic.se/content/uploads/2020/05/ssih-flytt2022-ersattningsdatum.png

Biljetterna kommer att skickas ut i god tid inför ert besök.
Distribution av biljetter kommer att pågå mellan januari – april 2022, senast 29 april 2022 ska du ha mottagit dina nya biljetter.

P.S. Se gärna vår hälsning från Morgan Alling och hela ensemblen nedan!

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Frågor och Svar

Gäller min nuvarande biljett?

Nej. Ersättningsbiljetterna kommer ni att få i god tid inför ert besök. Distribution av biljetter kommer att pågå mellan januari 2022 – april 2022, senast den 29 april 2022 ska du ha mottagit dina nya biljetter. Avsändare på mailet med dina nya biljetter är Ticketmaster.

Hur gör jag om jag vill sitta tillsammans med någon som gjort en annan bokning?

Önskar ni sitta tillsammans med ett annat sällskap som bokat separat, maila ssih@bokabiljetter.se senast 30 maj 2021. Vid kontakt uppge både ert och det andra sällskapets referensnummer så vi kan placera er bredvid varandra. Referensnumret hittar ni på er befintliga bokningsbekräftelse från The Theatre.
OBS! Har du sedan tidigare anmält detta så är det ordnat, du behöver inte maila oss igen!

Kommer jag att få samma placering på Scandinavium som jag hade på The Theatre?

Eftersom vi byter arena kommer seatingen att vara annorlunda. Vi kommer att spela i en del av arenan som blir specialanpassad för den här typen av musikalupplevelse. Vi tar hänsyn till din kategori du hade på The Theatre.

Jag kan inte gå det nya datumet jag blivit tilldelad, vad gör jag?

I mån av plats kan vi byta till någon av de andra speldagarna, kontakta oss på ssih@bokabiljetter.se senast den 30 maj 2021 med önskemål om datum. Uppge ditt referensnummer som står på din bokningsbekräftelse från The Theatre vid kontakt.

Jag har tidigare kontaktat er med byte av dag, behöver jag kontakta er igen?

Ja, eftersom vi nu bytt speldagar behöver du kontakta oss på nytt om ditt nya datum inte passar.

Jag kan inte gå något av de nya datumen, vad gör jag?

Gör en vän glad och ge bort en upplevelse. Biljetten är inte personlig.

Kan jag få återbetalning av min biljett?

Eftersom föreställningen sen start flyttats fram på grund av Covid-19 och restriktioner kring allmänna sammankomster som givit oss näringsförbud, erbjuder vi fortsatt bara ombokning av biljetterna. Vi är glada att ändå fortsatt kunna erbjuda er biljetter till samma föreställning med originalensemblen, bara längre fram i tiden.

Jag hittar inte mina biljetter som gällde på The Theatre, vad gör jag?

Kontakta Showtic Gästservice på info@showtic.se

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell/din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2022.

Har ni i samband med föreställningen bokat en hotellövernattning på Gothia Towers eller Upper House, vänligen kontakta hotellbokningen för eventuella ändringar på room@gothiatowers.com

Jag har inte fått mina nya biljetter till Scandinavium?

Om det inte kommit några biljetter före den 29 april 2022, kolla först gärna din skräppost, om det inte hamnat där kontakta oss på ssih@bokabiljetter.se. Vid kontakt uppge ditt referensnummer som du hittar på din bokningsbekräftelse (10 tecken).

Har ni några övriga frågor når ni oss på ssih@bokabiljetter.se
Vid kontakt uppge ditt referensnummer som du hittar på din bokningsbekräftelse (10 tecken).


Publicerat: 15 maj 2020

Med anledning av Covid-19 och regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer, så flyttas föreställningen fram till maj 2021. Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Alla gäster som hade biljetter till The Theatre får ersättningsbiljetter till Scandinavium 2021. I övrigt är dessa föreställningar fullsatta. Har du några funderingar eller undringar gällande flytten till Scandinavium 2021, så hittar du de flesta svaren här nedanför. Har du några ytterligare frågor så ber vi dig maila ssih@bokabiljetter.se

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

 

Köp biljett Så som i Himmelen ·