Så som i Himmelen

.
Expressen:
Aftonbladet:

Viktig information - Så som i Himmelen

Föreställningen på The Theatre 2020 flyttas till Scandinavium 2021

Med anledning av Covid-19 och regeringens beslut att förbjuda allmänna sammankomster med fler än 50 personer, så flyttas föreställningen fram till maj 2021. Varje enskild berörd gäst har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Alla gäster som hade biljetter till The Theatre får ersättningsbiljetter till Scandinavium 2021. I övrigt är dessa föreställningar fullsatta. Har du några funderingar eller undringar gällande flytten till Scandinavium 2021, så hittar du de flesta svaren här nedanför. Har du några ytterligare frågor så ber vi dig maila ssih@bokabiljetter.se

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

Sista uppsättningen med originalskådespelarna
”Så som i Himmelen” kommer att spelas 20 – 23 maj 2021 på Scandinavium, i teatersittning, specialanpassad för den här typen av musikalupplevelse, precis på samma sätt som de tidigare musikalsuccéerna ”Mamma Mia” och ”Singin’ in the rain” genomförts på Scandinavium. Spelningarna på Scandinavium blir den sista uppsättningen med originalskådespelarna. Samtliga speldagar är i dagsläget fullsatta, med gäster som flyttats från The Theatre till Scandinavium.

Här finner ni era ersättningsdagar.
Ni som har bokat en:
onsdag, ersätts med söndag 23 maj 2021 kl. 19.00
torsdag, ersätts med torsdag 20 maj 2021 kl. 19.30
fredag, ersätts med fredag 21 maj 2021 kl. 19.30
lördag kl. 14.30, ersätts med lördag 22 maj 2021 kl. 14.30
lördag kl. 19.30, ersätts med lördag 22 maj 2021 kl. 19.30
söndag kl. 12.30 eller 14.00, ersätts med söndag 23 maj 2021 kl. 14.00
söndag kl. 17.30, ersätts med söndag 23 maj 2021 kl. 19.00

Ersättningsbiljetterna kommer ni att få i god tid inför ert besök, senast den 18 april 2021. Avsändare på mailet med dina nya biljetter kommer att vara Ticketmaster.

PS. Se hälsningen från ensemblen här nedan!

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Frågor och Svar

Gäller min nuvarande biljett?

Nej. Ersättningsbiljetterna kommer ni att få i god tid inför ert besök, senast den 18 april 2021. Avsändare på mailet med dina nya biljetter kommer att vara Ticketmaster. Ersättningsbiljetterna kommer ni att få i god tid inför ert besök, senast den 18 april 2021. Avsändare på mailet med dina nya biljetter kommer att vara Ticketmaster.

Hur gör jag om jag vill sitta tillsammans med någon som gjort en annan bokning?

Önskar ni sitta tillsammans med ett annat sällskap som bokat separat, maila ssih@bokabiljetter.se senast 30 oktober 2020. Vid kontakt uppge både ert och det andra sällskapets referensnummer så vi kan placera er bredvid varandra. Referensnumret hittar ni på er befintliga bokningsbekräftelse från The Theatre.

Kommer jag att få samma placering på Scandinavium?

Eftersom vi byter arena kommer seatingen att vara annorlunda. Vi kommer att spela i en del av arenan som blir specialanpassad för den här typen av musikalupplevelse. Vi tar hänsyn till din kategori du hade på The Theatre.

Får jag återbetalning för min biljett?

Återbetalning är tyvärr inte möjlig, då detta faller under Force Majeure, dvs en extraordinär händelse utanför vår kontroll. Läs mer i våra bokningsvillkor här.

Vilket belopp får jag tillbaka för min meny och tillval?

Menydelen i kategori premiumbord motsvarar 380 kr. Priset är per person och ordinarie pris. (Premiumbord med ev. rabatter har avvikande priser). Belopp för tillval, såsom meny i någon av Gothia Towers restauranger, dryck, programblad eller CD-skiva hittar du på din bokningsbekräftelse.

Vårt biljettsystem kommer automatiskt att räkna av den del som omfattar meny samt eventuella tillval utöver biljett och kommer därefter att genomföra återbetalning. Återbetalningen kommer vara dig tillhanda senast den 26 juni 2020 och kommer att ske med samma betalsätt ni använde vid köp. Ni som betalt via faktura eller bankgiro kommer att bli kontaktad av Showtic Gästservice för manuell återbetalning. Skulle ni mot förmodan inte mottagit någon återbetalning den 29 juni 2020, kontakta Showtic Gästservice på: info@showtic.se

Jag kan inte gå det nya datumet jag blivit tilldelad, vad gör jag?

I mån av plats kan vi byta till någon av de andra speldagarna, kontakta oss på ssih@bokabiljetter.se senast den 1 juni 2020 med önskemål om datum. Uppge ditt referensnummer som står på din bokningsbekräftelse vid kontakt.

Jag kan inte gå något av de nya datumen, vad gör jag?

Gör en vän glad och ge bort en upplevelse. Biljetten är inte personlig.

Jag hittar inte mina biljetter, vad gör jag?

Kontakta Showtic Gästservice på info@showtic.se

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell/din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2021.

Har ni i samband med föreställningen bokat en hotellövernattning på Gothia Towers eller Upper House, vänligen kontakta hotellbokningen för eventuella ändringar på room@gothiatowers.com

Har ni några övriga frågor når ni oss på ssih@bokabiljetter.se
Vid kontakt uppge ditt referensnummer som du hittar på din bokningsbekräftelse (10 tecken).

Uppdaterad: 22 september kl. 11:55

Köp biljett Så som i Himmelen · Från 295kr