Labero - Goldfingers

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show.

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show.

HAMBURGER BÖRS• 20 Aug - 11 Sep

Labero Goldfingers - Hamburger Börs i Stockholm

Goldfingers

Labero - Goldfingers på Hamburger Börs flyttas fram till hösten 2021. Läs mer här >>

Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

Därför är det en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Showen berikas med fler gyllene fingrar, nämligen 13-årige Vilgot Michelin – En ny stjärna på den magiska himlen! Det blir ett magiskt möte mellan två illusionister. Talang-stjärnan Vilgot Michelin blev Grand Prix-vinnare i Junior Close-up Magi-SM 2018 och kunde samma år titulera sig svensk juniormästare i kortmagi. I mars förra året tävlade han i Talang-finalen i TV4. Med klurig och underhållande kortmagi tog han sig både till semifinal och final.

Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment.

Åldersgräns: På kvällarna är det 18 årsgräns utan målsman och 13 år i målsmans sällskap. På matinéerna har vi 5-årsgräns i målsmans sällskap.
Showens längd: cirka 1 timme och 30 minuter.
Producent 2Entertain: Mikael Gordon-Solfors
Producent Krall Entertainment: Patrik Krall

Hamburger Börs är en kontantfri restaurang.

Köp biljett Labero - Goldfingers · Från 345kr