Nöjeskarameller

Det är bara att gratulera alla er, kära gäster, som nu får möjlighet att uppleva denna folkliga tillställning, Nöjeskarameller på Sverigeturné!

Det är bara att gratulera alla er, kära gäster, som nu får möjlighet att uppleva ren och kär buskis

Biljetter släpps inom kort.

Kära gäst,

Turnén Nöjeskarameller är tyvärr inställd p.g.a oförutsedda händelser under hösten 2019, men återvänder med full kraft- och utvidgad turné våren 2020. Alla som köpt biljetter till turnéorterna kommer att kontaktas inom kort och får möjlighet att omboka biljetterna till nytt datum eller få pengarna återbetalda.

Vi ber om ursäkt för detta och ser fram emot att se er 2020!


Nöjeskarameller

Buskis, musik & komik

I våras rev buskisshowen Nöjeskarameller ner folkets jubel och skratten formligen haglade när de snirklade sig runt på sin turné genom Sverige. I höst är gänget tillbaka i en stad nära dig.

Ni möter självklart de folkkära karaktärerna som brevbäraren Dag-Otto, drängen Errolf och några helt nya karaktärer, alla gestaltade av buskisens älskade Jojje Jönsson, denne man som har fått hela Sverige att skratta under så många år. Men också Willy Björkman, fixaren & trixaren i ett av TV:s mest populära byggprogram, visar upp en sida som vi med säkerhet kan säga aldrig har visats tidigare, där musik och komik bildar ett härligt potpurri.

Tillsammans med Matilda Jönsson och Nöjeskompaniet, hyllade underhållarna Håkan Windahl och Anders Jönsson från Blekinge, garanteras gästerna en okomplicerad musikalisk skrattfest ni sent kommer glömma. Tempot är högt och sketcherna varvas med härlig musik och sång i ett rasande tempo. Det är bara att gratulera alla er, kära gäster, som nu får möjlighet att uppleva denna folkliga tillställning när den snart ger sig ut på turné.