Oh What A Night.

16 april · 20:00

Föreställningen är avslutad.
Äntligen återförenas succékvartetten från Jersey Boys! David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis!

Oh What a Night

Visas endast exklusivt livesänt från China Teatern den 16 april kl. 20:00. Biljettpris 224 kr (179 kr exkl. moms)

För ett år sen spelades Oh What a Night med fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis för utsålda arenor runt om i Sverige. Arenaturnén sågs av över 50.000 lyckliga fans och kröntes med spelning i ett kokande Ericsson Globe den 6 mars.

Nu gör artisterna bakom succén ett efterlängtat online event, inspelat LIVE på China Teatern. Eventet sänds exklusivt fredagen den 16 april. Killarna kommer att visa filmklipp och tillbakablickar från Oh What a Night-turnén, där de körde de största hitlåtarna från alla de musikaler som de själva medverkat i, som tex Jersey Boys, We Will Rock You, Saturday Night Fever, Grease, Rock of Ages, Mamma Mia!,Hairspray, Jesus Christ Superstar och West Side Story! Dessa varvas med härligt mellansnack och så klart bjuder de också på ett par unika unplugged-versioner av sina favoritlåtar, livesänt från China Teatern.

Kan det bli bättre? Missa inte denna unika och maxade helkväll, som du kan njuta av hemma i TV-soffan!

Presenteras av 2Entertain, Live Nation, Vicky Nöjesproduktion och United Stage.

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


showtictv peter johansson

Peter Johansson

Han kan beskrivas med många olika epitet: Rocksångare, gitarrist, musikalartist och Queentolkare. Känd från Champions of Rock, Rock of Ages, Jersey Boys, Rhapsody In Rock, Jesus Christ Superstar och Rock of 80´s. På West End i London gjorde Peter 800 föreställningar som Galileo i musikalen We Will Rock You.

Visa mer Visa mindre
showtictv bruno mitsogiannis

Bruno Mitsogiannis

Han är en av Sveriges klarast lysande musikalstjärnor och har radat upp stora roller de senaste åren. Han gjorde bland annat huvudrollen Frankie Valli i Jersey Boys på China Teatern. På GöteborgsOperan har han spelat huvudrollen Tony i West Side Story och på Cirkus har han spelat huvudrollen Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You. 

Han har också spelat huvudroller i Next To Normal på Stockholms Stadsteater, Rock of Ages på Chinateatern och i American Idiot på Malmö Opera och i Köpenhamn. Förutom musikaler har Bruno varit med i Diggiloo 2017, Rock of 80’s arenaturné 2016 och arenaturnén Oh What a Night 2020. Han har också medverkat i många tv-program som Så ska det Låta, Allsång på Skansen, Doobidoo m.fl.

Visa mer Visa mindre
showtictv david lindgren

David Lindgren

Han är minst sagt en performer ut i fingerspetsarna. Just nu är han aktuell som programledare för Let’s Dance och i höst spelar han huvudrollen i Saturday Night Fever på Oscarsteatern i Stockholm. Han har tidigare medverkat i de svenska uppsättningarna av Hairspray, High School Musical och Singin’ in the Rain.
David har även tävlat i Melodifestivalen 2012, 2013 och 2016 samt varit programledare både 2017 och 2018.

Visa mer Visa mindre
showtictv robert rydberg

Robert Rydberg

Han är veteranen i detta gäng som har medverkat i flest musikaler. Bland andra Jersey Boys, Spamalot, Saturday Night Fever, Fame, Buddy Holly - The Musical, Grease, Sugar - I hetaste laget, Mamma Mia! och Footloose. Efter medverkan i den sistnämnda blev han belönad med en guldmask.

Sommaren 2012 var han sidekick till Måns Zelmerlöw i Allsång på Skansen. Robert har under de senaste åren även medverkat i flertalet komedier på de stora teatrarna runt om i Sverige samt på Fredriksdalsteatern i Helsingborg, där han spelat i 12 olika uppsättningar.

 

Visa mer Visa mindre

Så fungerar streamen

ShowticTV levererar streamen i samarbete med teknikleverantören ReaktLive och biljettpartnern Tickster. För att säkerställa en fantastisk leverans av ljud och bild hem till dig - mastras eventet live på plats med portabel rigg från Cutting Room och levereras på ReaktLive.com via RackFish i en specialdesignad stream för högsta möjliga Audio och Videokvalitet.

0771-13 43 00

Måndag–fredag kl. 9:00 –15:00 (lunchstängt kl. 12:00 - 13:00)

info@showtic.se

Vi svarar på ditt mail inom 48h.

1

Köp din biljett på showtic.se

På Showtic säljer vi biljetter direkt från arrangören till både live stream-upplevelser och till liveupplevelser, som tex shower med populära artister, storslagna musikaler, konserter och humorföreställningar. Vid live stream behövs en biljett per enhet.

2

Bekräftelse

När du köpt din biljett till streamen skickas en bekräftelse till den mailadress du angav vid bokningstillfället. I mailet finns inloggningsuppgifterna. Glöm inte kolla din skräppost – ibland hamnar mailen där!

3

Förberedelser

En timme innan streamen börjar kommer en knapp tändas på steamingsidan hos vår teknikleverantör ReaktLive som tar dig till steamen. Du loggar in med biljettkod och referensnumret du fick i bekräftelsen från Tickster. Du har gott om tid att se till att tekniken fungerar för dig!

4

Showtime!

Alla förberedelser är på plats. Nu är det dags för en upplevelse i toppklass - höj volymen sätt dig tillrätta och låt dig förtrollas och underhållas!

samarbetspartner

Vid teknikfrågor eller frågor i samband med streamen vänligen kontakta Reakt Live på telefon 013 479 00 90 eller via mail på info@reaktlive.com


Vanliga frågor

Om du skulle behöva ytterligare hjälp med att hitta det evenemang som passar dig eller att boka dina biljetter alternativt har några andra frågor – tveka inte att kontakta oss via telefon, email eller sociala medier. Vi finns här för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga – från biljettköp till event och vidare till nästa. Showtic garanterar att du alltid bokar dina biljetter direkt från arrangören och till rätt pris. Du är viktig för oss.

Om din biljett

Jag hittar inte min biljett?

I första hand: Titta om bekräftelsen har hamnat i skräppostmappen i din mailkorg.

I andra hand: kontakta Reakt Live via mail info@reaktlive.com eller på telefon 013 479 00 90

Läs mer

Får jag någon påminnelse innan föreställningen börjar?

Ja, du får ett påminnelsemail närmare inpå Live streamen genom teknikplattformen ReaktLive. I mailet finns en unik länk som tar dig direkt till live streamen.

Läs mer

Jag vill köpa fler biljetter till en grupp eller ett företag, hur gör jag?

För att göra en Grupp- eller företagsbokning vänligen kontakta Showtic Gästservice på 0771-13 43 00

Observera att varje person i sällskapet som ska ta del av livestreamen måste ange en unik mailadress.

Läs mer

Hur hittar jag mina inloggningsuppgifter till streamen?

Biljettkod (9-tecken finns när du laddat ner biljetten)
Referensnummer (10-tecken finns i bekräftelsen).

I bekräftelsen som du får via mail efter genomfört köp från Tickster finns inloggningsuppgifterna till streamen.

Biljettkod
Ladda ner biljetten för att få biljettkoden som består av 9-tecken, bokstäver/siffror. Finns under QR-koden. En unik biljettkod per användare/enhet.

Referensnummer
(10-tecken, bokstäver/siffror) Referensnumret finns i mailbekräftelsen. Alla användare kopplat till ett köp har samma lösenord.

Läs mer

Om tekniken

Blir du sen eller var det någon som avbröt dig mitt i konserten?

Kl. 20:00 sänds konserten live, men det går fint att titta om och om igen ända fram till midnatt.

Läs mer

Kan man titta på konserten via Airplay eller Chromecast?

Ja, via Airplay. Chromecast kan vara problem beroende på individuell konfiguration och webbrowser etc.

Vi rekommenderar dock att man kopplar upp sin TV med HDMI kabel för att vara helt säker. Sändningen startar en timme innan konserten för att man ska kunna testa att allt fungerar i lugn och ro.

Läs mer

Kan man titta på konserten utanför Sverige?

Ja, streamen går att se globalt.

Så länge du har en stabil internetuppkoppling, rätt tekniks setup samt biljett.

Läs mer

Vilken internetuppkoppling rekommenderas?

Du bör ha en bra internetuppkoppling (3-5mb/s eller mer) och Chrome rekommenderas som webbläsare.

Läs mer

Vilken setup rekommenderas för bästa upplevelse?

Den bästa upplevelse får du genom att koppla upp din dator mot en TV via en HDMI-kabel och med ett bra ljudsystem eller en dator och grymma hörlurar.

Läs mer

Hur kan jag testa min setup innan eventet?

Det är många som gärna vill testa att det fungerar i god tid, därför har vi ordnat med en testsida.

På testsidan kan du som kund testa hur det funkar med just din utrustning och uppkoppling. Fungerar det där kan du vara trygg med att allt fungerar på eventet.

Klicka här för att komma till testsidan!

Läs mer

Vad händer om något strular under livesändningen?

ShowticTV samarbetar med ReaktLive för live streamen. Vid frågor kring tekniken kontakta info@reaktlive.com eller 013 479 00 90

Reakt Live använder sig av Rackfish Uppsala som är en etablerad aktör och har lång erfarenhet av att leverera stora livesändningar via Internet. De håller sig till en kanal och spelare som fungerar i både webbläsaren och mobilen.

I en stor andel av fallen där enskilda användare har problem med ljud eller bild beror det något i ens egna inställningar. För att säkerställa att man har god tid på sig att testa så allt fungerar, startar livesändning med test av ljud och bild ca 1 timme innan eventet startar. Lite som på vanliga live events låter de publiken hinna komma på plats, testa att allt fungerar, bunkra upp med godsaker och vara 100% redo när allt drar igång.

Läs mer