Papers world responsivepaper world
PAPERS WORLD logo

Papers World

Stockholm1 nov.Teater

Unik CLOWNSHOW med MIMIRICHI- Världsberömd pantomimkomedi

Om föreställningen

Unik CLOWNSHOW med MIMIRICHI- Världsberömd pantomimkomedi Den världsberömda teatergruppen MIMIRICHI kommer till Intiman i Stockholm med sin föreställning PAPERS WORLD!

PAPERS WORLD är en fantastisk teaterupplevelse som tar dig på en resa genom en värld av pantomimkomedi. Det här är en show som har blivit hyllad i länder över hela världen för sin fantastiska humor, charm och interaktion med publiken.

På scenen möter du ett gäng av fantastiska clownkaraktärer som bjuder på en oförglömlig föreställning full av lekfullhet, skratt och överraskningar Ett utmärkande drag hos MIMIRICHI är improvisation och ständig kontakt med publiken, som de använder i sina föreställningar. Du kommer att bli förvånad över hur mycket de kan kommunicera utan att säga ett enda ord.

Det här är en riktigt rolig teaterupplevelse som passar alla åldrar!

Välkomna till Intiman teater 1 November

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 1 nov - 1 nov

 • Onsdag 1 nov 17:00

  Intiman, StockholmPris från 395 kr / person

Inför besöket

 • Föreställningslängdca 2 timmar inkl paus
 • Spelas1 nov
 • GenreTeater, Humor
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 495 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.