RAIN MAN

En underbar och hjärtevärmande FEELGOOD-föreställning med Jonas Karlsson och Robert Gustafsson!

En underbar och hjärtevärmande FEELGOOD-föreställning med Jonas Karlsson och Robert Gustafsson!

SPELAS FRÅN 25 FEBRUARI
Aftonbladet:
Expressen:
Partners

Restaurang Oscarsteatern - Rain Man

Restaurang Tredje Raden

Högst upp på Oscarsteatern med utsikt över Kungsgatan ligger Oscarsteatern Restaurang Tredje Raden, ta del av den omsorgsfullt utvalda menypaketen tillsammans med kombinerade dryckesmenyer för en smakrik upplevelse innan ditt teaterbesök. Restauranggästerna är välkomna mellan kl. 16:30 - 17:00 för att i lugn och ro äta innan det är dags att inta era platser i salongen.

HÖSTENS TEATERMENY FÖR ”RAIN MAN” PRESENTERAS UNDER VÅREN


Pausbeställning Oscarsteatern - Rain Man

Slipp köerna i pausen!

Gör din pausbeställning i förväg här på Showtic och få din beställning uppdukad i pausen för en extra trevlig upplevelse på Oscarsteatern.
Vi behöver din online-beställning senast två dagar innan ditt besök på Oscarsteatern. Visa upp bekräftelsen i någon av barerna när du kommer till teatern. Det är viktigt att det görs INNAN föreställningen börjar för att du ska veta vilket bord din beställning kommer att stå uppdukad på i pausen.


Barmeny i Guldfoajén - Rain Man

Sugen på något litet innan föreställningen

I Guldfoajén kan du få klassiska mindre rätter som en Toast Skagen, en ost och charkbricka eller en bit paj serverad innan din teaterupplevelse på Oscarsteatern. Passande dryck till din meny beställer du på plats vid ditt bord.

Beställ från barmenyn senast 2 dagar innan föreställningsdag. Bordet intas i Guldfoajén mellan kl. 14.00 - 14.30 på matinéföreställningen som börjar kl. 15.30 eller kl. 18:00 - 18:30 för kvällsföreställningen som börjar  kl 19:30.

Köp biljett RAIN MAN · Från 275kr