RAIN MAN

En underbar och hjärtevärmande FEELGOOD-föreställning med Jonas Karlsson och Robert Gustafsson!

En underbar och hjärtevärmande FEELGOOD-föreställning med Jonas Karlsson och Robert Gustafsson!

Oscarsteatern • 6 Jan - 7 Mar

Viktig Information - Rain Man

HÖSTENS FÖRESTÄLLNINGAR FRAMFLYTTADE TILL VÅREN 2021 

Sedan söndagen den 29 mars står stor del av kultursverige och liveunderhållningen still sedan allmänna tillställningar i Sverige begränsats till max 50 deltagare, allt beroende på Coronavirusets (covid-19) framfart i världen. Mot bakgrund av detta har vi beslutet att flytta vår produktion av Rain Man på Oscarsteatern till vårsäsongen 2021, med premiär 6 januari.  

Varje enskild berörd gäst som hade köpt biljetter till höstens föreställningar har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Alla gäster som hade biljetter får ett presentkort på hela bokningens värde, eller blir bokad till nytt datum till vårsäsongen. Har du några funderingar eller undringar gällande flytten så hittar du de flesta svaren här nedanför. Har du några ytterligare frågor så ber vi dig maila hej@oscarsteatern.se men vi ber om överseende om det tar lång tid för oss att svara just nu.

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller i andra hand så ber vi dig att kontakta dem.

 


Frågor och Svar

Här nedan hoppas vi du hittar svar på alla dina frågor om vår flytt av Rain Man till 2021!

Vad händer med min biljett till höstens föreställningar?

Du kommer att få ett presentkort på hela köpets summa skickat till den angivna e-posten du använde dig av när du köpte dina biljetter och så fort du fått det (i slutet av juni) kan ni boka nya biljetter. Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Tickster, Showtic eller direkt på teatern, så behöver du kontakta det bolaget.

När kan jag boka ny biljett till Rain Man?

Vårsäsongen av Rain Man är släppt och det går att boka biljetter redan nu!

Vad kommer presentkortet gälla för?

Presentkortet kommer gälla för de föreställningar Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain producerar på Oscarsteatern (Rain Man våren 2021) eller China Teatern (Saturday Night Fever våren 2021) samt repertoaren hösten 2021. Biljetter till hösten brukar vanligtvis släppas i mars.

Hur länge är presentkortet giltigt?

Från utfärdandet är det giltigt ett (1) år. Det betyder att ditt köp av nya biljetter måste ske inom ett år, men själva teaterbesöket kan också genomföras efter utgångsdatumet så länge biljetterna köpts innan utgångsdatumet. Presentkortets giltighet kan inte förlängas.

Varför blir jag ombokad till nytt datum istället för att få presentkort?

Du som skulle sett en föreställning helgen 12-14 mars blev ersatt med nya biljetter till hösten och ombokades manuellt av oss. På grund av tekniska begränsningar kan vi dessvärre inte omvandla dessa till presentkort och därför bokas in manuellt på något av de datum ni själv väljer.

Hur länge spelas Rain Man?

Den spelas enbart våren 2021 på Oscarsteatern.

Jag har köpt till av- och ombokningsskydd på min bokning. Kan jag få hela biljetten återbetald?

Ja, det kan du så länge du avbokar senast 30 dagar innan föreställningen skulle ägt rum. Du måste kontakta Oscarsteaterns biljettkassan för att få hjälp med administreringen av detta.

Får jag tillbaka pengarna för min middagsmeny eller tillvalsprodukt jag köpt, tex garderob?

Värdet på garderob, programblad, middagsmeny och liknande kommer läggas in på presentkortet tillsammans med biljettsumman. På det sättet kan du enkelt köpa precis samma biljett/menybiljett/tillvalsprodukt till kommande föreställningar och få just den upplevelse du önskade dig hos oss, bara lite längre fram i tiden!

Kan jag välja att få återbetalning av min biljett?

Återbetalning är tyvärr inte möjlig, då detta faller under Force Majeure, dvs en extraordinär händelse utanför vår kontroll. Läs mer i våra bokningsvillkor här.

Vilka åtgärder vidtar ni på arenan?

Självklart kommer vi följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer i framtiden och se till att stärka upp städ- och hygienrutiner för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i med så säkra flöden som möjligt, utifrån de förutsättningar som då råder.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell/din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2021. Har ni i samband med föreställningen bokat en hotellövernattning på Scandic Grand Central eller Elite Adlon Hotel, vänligen kontakta respektive hotellbokning.

Vem ska jag kontakta för synpunkter och övriga frågor angående de inställda föreställningarna?

Maila oss på hej@oscarsteatern.se Dock vill vi förvarna om att vår biljettkassa har lägre bemanning under sommaren pga semester och permitteringar och därför kan det dröja innan vi kan svara på ditt brev.

Jag har inte fått mitt presentkort?

Om det i slutet av juni inte kommit något presentkort kolla först gärna din skräppost, om det inte hamnat där kontakta oss på hej@oscarsteatern.se

Köp biljett RAIN MAN · Från 275kr