Robert Wells - Tribute to Charlie Norman

Föreställningen är avslutad.

ROBERT WELLS - TRIBUTE TO CHARLIE NORMAN

Robert Wells firar Charlie Normans 100-årsdag med 100% leverans av Boogie, Jazz och anekdoter från Charlie och Roberts samarbete. Två unika och exklusiva kvällar med konsert och trerättersmiddag i Oscarsteaterns Guldfoajé den 2 och 3 oktober.

Robert Wells fick sin första Charlie Norman-skiva när han bara var åtta år gammal, och som han själv säger ”efter det var det Charlie och Chopin som gällde”. När deras vägar sen möttes långt senare blev pianolegendaren och entertainern mentor och även kollega till Wells. De gjorde sitt första gemensamma framträdande för 30 år sedan och arbetade senare sida vid sida i över 15 år med CD-utgivningar, turnéer och otaliga tv-framträdanden.

I oktober i år skulle Charlie fyllt 100 år och skall självklart hyllas med en musikalisk afton av högsta klass, fylld med humor, personliga anekdoter och massor av jazz, swing och boogie-woogie. De stora arenorna där Robert Wells vanligtvis spelar är utbytta mot anrika Oscarsteatern och dess vackra och mer intima Guldfoajé. Med på scenen är Basisten Lars Risberg, Trummisen Roine Johansson och Special guest Maria Wells.

Dessa exklusiva kvällar för enbart 50 personer inleds kl 18:30 med ett glas champagne, följt av en trerättersmiddag* och lagom till att desserten dukats fram stämmer Wells upp till en medryckande och hjärtevärmande konsert i Guldfoajén, som sen avrundas vid 22:30 när publiken får vandra hemåt i höstnatten fyllda med en musikalisk glädjedos.

Var: Guldfoajén, Oscarsteatern i Stockholm

När: Fredag 2 oktober & Lördag 3 oktober kl 18:30

Pris: 1940 kr inkl. show, ett glas champagne och 3-rättersmiddag


Meny

Förrätt

Skagenröra på stekt surdegsbröd, handskalade räkor, picklad lök, dill och Kalixlöjrom


Varmrätt

Ångbåtsbiff på Oscars vis: Fällmans flankstek i perfekta bitar, en blandning av säsongens lök, rostad créme på silverlök, kalvsky, tryffelsmör, friterad persilja och färskpotatis.

eller

Ugnsbakad lättrimmad torskrygg, en blandning av säsongens lök, rostad crème på silverlök, tryffelsmör, friterad persilja och färskpotatis.


Dessert

Rabarber- och jordgubbskaka med crème på svart kardemumma och vit choklad.

 


Säker arena

Coronaanpassning på Oscarsteatern

Självklart följer Oscarsteatern myndigheternas rekommendationer för att säkerställa att evenemangen är Corona-anpassade med maxantal på gästerna och avstånd mellan varje sällskap.