ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA

En föredragsshow som är humoristisk, inspirerande och entusiasmerade.

En föredragsshow som är humoristisk, inspirerande och entusiasmerade.

Lisebergsteatern • 6 Mar - 7 Mar

ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA

Ett skrattretande föredrag om livet & karriären.

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, levande legend och Sveriges roligaste man. Vem är då denna skådespelare, komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han en gång lockades av skådespeleriet och vad FÅR han allt ifrån?!

Allt detta kan vi nog aldrig få svar på, men mycket avslöjar han i denna underhållande föredragsshow ”ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA – Ett skrattretande föredrag om livet & karriären”

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade" dörrar som andra trodde var stängda och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde under resans gång vissa avgörande vägval.

Välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda och framför allt - våga se vad som finns bakom dörren! Att ha styrkan att ta sig igenom, för att se vad som väntar på andra sidan!

Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Föreställningen varar 80 minuter utan paus.

Köp biljett ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA · Från 495kr