SOMMARBUSKIS

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter! 25-års jubileum på Vallarna och det blir Sommarbuskis!

25-års jubileum på Vallarna med alla buskisfavoriter!

Vallarnas friluftsteater • 4 Jul - 28 Aug
Partner

Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater 2021

En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Vi är så glada över att vi fått positivt besked om sommaren och att vi får öppna upp Vallarna!

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer i idyllisk miljö? Ja då är definitivt Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater något för dig. I sommar firar vi dessutom 25 år med vår legendariska utomhusteater och vad passar väl bättre då än en best of kväll med allt det bästa och roligaste som vi bjudit publiken på genom åren.

Den 4 juli får vi äntligen öppna upp portarna till Vallarna igen och vi har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla våra buskisfavoriter genom åren. På scen har vi buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag.

Det blir två akter fyllda med sketcher, monologer, revynummer, rolig sång och musik. Och bli inte förvånad om publikfavoriter som både Olvert, Augustina, Dag-Otto, Blyge Örjan och Rakel dyker upp och bjuder på både nya skämt och favoriter i repris.

Välkommen tillbaka till Vallarnas friluftsteater och fira 25-årsjubileum med oss!

Sommarbuskis spelas hela sommaren med start den 4 juli.


TÄVLING! Roligaste historien får pris!

Är du bra på roliga historier? Då är det här tävlingen för dig! Skriv din allra roligaste historia och lämna i brevlådan på Vallarna. En vinnare dras från scen varje föreställning och man kan vinna ett presentkort från Showtic (som gäller på flera arenor), värt 500 kr.

För att vara med i tävlingen - gör såhär:  

Du kan antingen skriva din historia hemma och ta med och lämna i brevlådan på Vallarnas friluftsteater eller skriva på en förtryck lapp som finns på Vallarna, i samband ditt besök.  Om du skriver hemma, glöm inte att skriva med namn, adress, mobilnr och mail, så vi vet vem vi ska ge vinsten till sen!

Lycka till!


Sommarbuskis Vallarna 2021- Foto Bo Håkansson

Sommarbuskis Vallarna 2021- Foto Bo Håkansson

PARTNERS

//showtic.se/content/uploads/2021/05/showticbrattsommarbuskisv2.jpg

SHOPPA PÅ GEKÅS I SAMBAND MED DITT BESÖK PÅ VALLARNA!

//showtic.se/content/uploads/2021/05/gekassport1490x350.jpg

Köp biljett SOMMARBUSKIS · Från 495kr