Stallshowen

Som alltid med ett pärlband av namnkunniga artister och alltid med en livs levande orkester!

Som alltid med ett pärlband av namnkunniga artister och alltid med en livs levande orkester!

Intiman • 12 Okt

OBS: NYTT DATUM

Sällskapet Stallbröderna meddelar att Stallshowen "Vår i Spiltan" 27 april på Intiman ändrar datum till måndagen den 12 oktober kl. 19.00 på grund av regeringens restriktioner kring Coronaviruset. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Samtliga gäster har blivit kontaktade på den mejl som uppgetts vid biljettköpet. Varmt välkomna!

Återbetalning av biljett är inte möjlig. Om du inte kan gå detta datum så hör med en vän, kollega eller granne. Kanske har du möjlighet att bjuda någon annan på en härlig upplevelse.

Uppdaterat 20 mars kl. 15.40


Stallshow 2020 - "Vår i Spiltan"

Den 27 april 2020 är det dags för ännu en upplaga av Sällskapet Stallbrödernas innerligt uppskattade stallshow på Intiman. Som alltid med ett pärlband av namnkunniga artister och alltid med en livs levande orkester, denna gång under ledning av Anders Ekdahl.

Det blir skönsång och inte lika skön sång, finlir och inte lika fint lir, prat och dans och tjo och tjim i en ljuv och hoppeligen ljum vårkväll. En kväll du garanterat inte vill missa. Den händer bara en gång och det är den 27 april.

Långt ifrån alla artister är i skrivande stund klara, men redan nu vet vi att bland andra följande kommer: Nils Landgren, Filip Jers, Bengan Janson, Stefan Sauk, John Houdi, Bröderna Rongedal, Jacke Sjödin, Thomas Hedengran & Andreas Nilsson. Och fler blir det!

Välkommen in i spiltan!

Medverkande
Kapellmästare: Anders Ekdahl
Bengan Janson
Stefan Sauk
Filip Jers & Emil Ernebro
Bröderna Rongedal
LP Loeld
Janne Bengtsson
Nisse Landgren
John Houdi
Linda Rapp
Jacke Sjödin
Anne-Lie Rydé

Föreställningen är ca 2,5 h inklusive 30 min paus.

Köp biljett Stallshowen ·