Stulen Kärlek

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening.

Lisebergsteatern • 25 Feb - 10 Apr
Partner

Viktig information - Stulen Kärlek

Uppdaterad 13 januari 2022

Kära gäst,

På grund av den ökade smittspridningen i Sverige har regeringen beslutat att från den 12 januari strama åt restriktionerna ytterligare för allmänna sammankomster. Detta innebär att vi tyvärr blir tvungna att skjuta på premiären av Stulen Kärlek. Ny premiärdag blir den 25 februari och du som köpt biljetter till Stulen Kärlek under perioden 11 februari – 20 februari kommer att få välja ett nytt datum att se föreställningen, längre fram på säsongen. Du som berörs av detta kommer kontaktas personligen via mail.


Frågor och Svar

Föreställningen Stulen Kärlek är sedan tidigare flyttad till 2022. På nedan spelplan hittar du ditt ursprungliga speldatum 2021 och ditt speldatum 2022.

Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till? 

Se uppdaterad spelplan för 2022 i grafiken nedan. 

//showtic.se/content/uploads/2020/06/stulen-karlek-datumflytt2020-2021v2.jpg

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig till 2022. Du behöver inte göra något utom att behålla biljetten. Vill du ändå ha en biljett med uppdaterat datum på så kan du enkelt ladda ner biljetten via din ursprungliga bokningsbekräftelse. Klicka på den knappen i bekräftelsen som heter LADDA NER BILJETTER. Laddar du ner biljetten på nytt så är datumet uppdaterat.

Kommer jag att få samma plats det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig det nya datumet och du behåller dina ursprungliga platser.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Om du skulle ha förhinder och inte kunna gå det nya datumet vänligen kontakta oss via Lisebergs Bokning & Kundservice 031-400 100 eller kontakt@liseberg.se . Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2022.

Köp biljett Stulen Kärlek · Från 545kr