Stulen Kärlek

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening.

Lisebergsteatern • 11 Feb - 27 Mar
Partner

Viktig information - Stulen Kärlek

Föreställningen flyttas till 2022

Uppdaterad 10 november 2020

Kära gäst,

På grund av de restriktioner som föreligger under pandemin kan vi inte spela som önskat på Lisebergsteatern. Vi har väntat länge och hoppats på lättnader men nu är beslutet fattat att flytta STULEN KÄRLEK till år 2022.

En fantastisk ensemble ställer sig på scenen fredagen den 11 februari 2022 och erbjuder er säkra skratt.

 


Frågor och Svar

Har du några funderingar eller undringar gällande flytten av STULEN KÄRLEK till 2022 så hittar du de flesta svaren här nedanför.

Vilka är de nya datumen och vilket datum är min biljett giltig till? 

Se uppdaterad spelplan för 2022 i grafiken nedan. 
I kolumnen till vänster ser du ursprungliga datum för 2021 och i kolumnen till höger ser du vilket datum du istället har biljetter till 2022. 

//showtic.se/content/uploads/2020/06/stulen-karlek-datumflytt2020-2021v2.jpg

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig till 2022. Du behöver inte göra något utom att behålla biljetten. Vill du ändå ha en biljett med uppdaterat datum på så kan du enkelt ladda ner biljetten via din ursprungliga bokningsbekräftelse. Klicka på den knappen i bekräftelsen som heter LADDA NER BILJETTER. Laddar du ner biljetten på nytt så är datumet uppdaterat.

Kommer jag att få samma plats det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig det nya datumet och du behåller dina ursprungliga platser.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Om du skulle ha förhinder och inte kunna gå det nya datumet vänligen kontakta oss via Lisebergs Bokning & Kundservice 031-400 100 eller kontakt@liseberg.se . Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Kan jag välja att få återbetalning av min biljett?

Nej, återbetalning är tyvärr inte möjlig.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2022.

Köp biljett Stulen Kärlek · Från 545kr