Stulen Kärlek

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening.

Partner

Viktig information - Stulen Kärlek

Kära gäst,

Stulen kärlek spelas från 25 februari 2022 och du som köpt biljetter under perioden 11-20 februari 2022 har fått välja ett nytt datum att se föreställningen, längre fram under året. Du som berörts av detta har blivit kontaktad personligen via mail.

Du som köpt biljett till 2021 har fått nytt datum för 2022 enligt nedan översikt.


Frågor och Svar

Vilket datum är min nya biljett giltig till? 

Se nedan spelplan:

 

//stgshowticcdnwbp.blob.core.windows.net/assets/2020/06/stulengbg2022568px-bred-datum.jpg

Måste jag byta min biljett mot en ny?

Nej. Din biljett är automatiskt giltig till 2022. Du behöver inte göra något utom att behålla biljetten. Vill du ändå ha en biljett med uppdaterat datum på så kan du enkelt ladda ner biljetten via din ursprungliga bokningsbekräftelse. Klicka på den knappen i bekräftelsen som heter LADDA NER BILJETTER. Laddar du ner biljetten på nytt så är datumet uppdaterat.

Kommer jag att få samma plats det nya datumet?

Ja. Din biljett är giltig det nya datumet och du behåller dina ursprungliga platser.

Jag kan inte gå det nya datumet, vad gör jag?

Om du skulle ha förhinder och inte kunna gå det nya datumet vänligen kontakta oss via Lisebergs Bokning & Kundservice 031-400 100 eller kontakt@liseberg.se . Ombokning sker till valfritt datum i mån av plats. Vi gör vårt bästa för att omboka dig till en likvärdig plats, men kan inte garantera att det blir samma som i din ursprungliga bokning. För snabbare hantering vänligen uppge ditt referensnummer (10 tecken) vid kontakt. Referensnumret hittar du på din bekräftelse.

Hur gör jag med mina utgifter för hotell och resa?

Du behöver kontakta ditt hotell / din researrangör och höra vad de har för ombokningsregler och om du kan få hjälp att boka om till 2022.

Köp biljett Stulen Kärlek · Från 545kr