Tomten och Bocken - En slags julshow

Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör online event med den hyllade showen.

Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör online event med den hyllade showen.

Föreställningen är avslutad.

Säker Arena

ANGÅENDE COVID-19 OCH DITT BESÖK PÅ HAMBURGER BÖRS

UPPDATERAT 23 NOVEMBER KL. 12:00
TOMTEN OCH BOCKEN TVINGAS STÄLLA IN TILL FÖLJD AV RESTRIKTIONER
Kära gäster!
Mot bakgrund av regeringens nya riktlinjer är föreställningarna av Tomten och Bocken mellan den 25 november-19 december tyvärr inställda. Vi har gjort allt som står i vår makt för att skapa en så trygg och säker upplevelse som möjligt och hoppas att läget snabbt förbättras så att vi ska kunna återuppta verksamheten på Hamburger Börs om inte alltför länge.

Har du biljett i perioden 25 november - 19 december vänligen läs mer här >>

Samtliga gäster har kontaktats personligen med mer information via den mailadress som uppgavs vid bokning.

Ta hand om er och era nära och kära så hoppas vi att vi snart kan ses igen!


Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.


 

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST?

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar tillbaka dig vid ett annat tillfälle, när du är frisk igen. Vi uppmanar alla som planerar att delta i evenemangen att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I mailen inför besöket, informeras det också om vilka åtgärder som gjorts på arenan för att skapa utökad säkerhet och påminner om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. Får du Corona-liknande symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta Hamburger Börs via mail på info@hamburgerbors.se för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR HAMBURGER BÖRS PERSONAL?

För personalen gäller naturligtvis att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. De uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

Fler åtgärder för din trygghet

 • Reducerat antal publikplatser och följer Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer gällande maxantal.
 • Anpassat möbleringen för att skapa utrymme mellan sällskap och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd mellan olika sällskap.
 • Insläpp i lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap, genom olika ankomsttider.
 • Utsläpp ur lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap och det är utökat till fyra olika utgångar.
 • Byggt en extra garderob för att minimera köbildning.
 • Värdar och värdinnor på plats på arenorna, som hjälper till vid in- och utpassering till arenorna, vid toaletterna och som också hjälper till med säker placering av gästerna.
 • Påminner våra gäster om god handhygien och om att hålla avstånd, med hjälp av skyltning och markeringar i golvet vid entrén, på toaletter, i garderob och utanför lokalen.
 • Det finns flera stationer med handsprit på arenan, bland annat i barer, garderober och vid hovmästarpulpeten.
 • Utökat våra städrutiner. Städningen sker med ökad frekvens och toaletterna är unisex för att minska köer.
 • Aktuella riktlinjer för restaurang/servering och all dryck beställs vid bordet, då barförsäljning just nu inte är tillåtet.
 • Riskbedömning utförs regelbundet utifrån Folkhälsomyndigheten och smittskyddsläkares rekommendationer.


Vanliga frågor och svar

Vad gäller vid evenemang som flyttas till nytt datum?

Information om vad som gäller för just den föreställning som du ska gå på hittar du dess  föreställningssida på showtic.se eller på hamburgerbors.se. Har du köpt dina biljetter via ett annat bolag än Showtic, Tickster eller direkt på teatern/arenan, så behöver du kontakta det aktuella bolaget.

Återlösen av biljetter till inställda eller flyttade evenemang?

Ja, alla biljetter till föreställningar som spelas mellan 18/11 – 19/12 kan återbetalas. (Notera att föreställningen spelas enligt plan den 18/11 – 21/11)

Jag har köpt till av- och ombokningsskydd på min bokning. Kan jag få hela biljetten återbetald?

Ja, det kan du så länge du avbokar senast 30 dagar innan föreställningen skulle ägt rum.

Detta gäller för Av- eller ombokningsskydd;

Ger dig fri av- eller ombokning minst 30 dagar före föreställning. Av- eller ombokningsskyddet gäller för en biljett vid ett tillfälle, antingen för avbokning eller ombokning. Vid avbokning återbetalas allt exkl. kostnad för avbeställningsskyddet. Återbetalningen sker via samma betalmedel som användes vid köpet. 

Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 30 dagar men mer än 48 timmar före föreställningen: Fri avbokning/ombokning mindre än 30 dagar men mer än 48 timmar före föreställningen, tillåts i de fall kunden rimligen inte kan gå på föreställningen p.g.a. oförutsedd händelse. Beroende på anledning krävs läkarintyg/polisanmälan. Ersättningsvillkor vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen: Vid av- eller ombokning mindre än 48 timmar före föreställningen lämnas ingen ersättning och biljetten går inte heller att boka om. Måste köpas i samband med biljettköp, kan ej köpas till i efterhand.

Har du frågor kring skyddet kontakta Showtic Gästservice 0771-13 43 00 eller info@showtic.se 

Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor inför mitt besök?

Du kan alltid kontakta Showtic Gästservice om du har några frågor. Du når dem på info@showtic.se eller via telefon på 0771-13 43 00 måndag-fredag mellan kl 09.00 – 15.00.

Vill du komma i kontakt med Hamburger Börs direkt når du dem direkt via mail på info@hamburgerbors.se

HAR DU YTTERLIGARE FUNDERINGAR KRING CORONAVIRUSET?

För fler frågor och svar om till exempel symptom på smitta och hur viruset smittar, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens hemsida:
Frågor och svar om coronaviruset från Folkhälsomyndigheten

För ytterligare information om Coronaviruset, så hänvisar vi till krisinformation.se, där ansvariga myndigheternas information om coronaviruset presenteras:
Information om coronaviruset på krisinformation.se

//showtic.se/content/uploads/2020/09/safe-to-visit-dig.jpg