Vad blir det för mord? LIVE

Se fram emot en kväll av renodlad skräckblandad förtjusning!

Se fram emot en kväll av renodlad skräckblandad förtjusning!

OBS: NYTT DATUM

Med anledning av coronaviruset har Vad blir det för mord Live med ursprungligt speldatum den 9 maj 2020 som tidigare flyttats fram till den 15 november 2020 och 29 maj 2021 tvingas nu flyttas fram till den 17 oktober 2021 kl. 14.30. Du behåller givetvis din plats så behåll din biljett! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta biljettbokningen på 08-56289200 eller biljettbokning@chinateatern.se.


Vad blir det för mord? LIVE

Efter den slutsålda succéturnén våren 2019 bjuder Vad blir det för mord? med gäster in till en ny chans till att se deras podd LIVE i Stockholm på China Teatern söndagen den 17 oktober 2021 kl. 14:30. Podden är uppdelad i två akter, med två mordhistorier, musiknummer och hemlig gäst!

Vad Blir Det För Mord? är en true crime/humor-podcast av och med komikerna Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson. I avsnitt efter avsnitt bjuder de in en tjejkompis - allt från komiker och författare till artister och syskon - för att gå igenom och dissekera skiten ur ett mer eller mindre känt mordfall (eller annan hemskhet). Allt på ett lättsamt och humoristiskt sätt - men aldrig på offers bekostnad.

Efter en höst av viss debatt om true crime känns det härligt att veta att inget i Vad blir det för mord? är plagierat (förutom hela konceptet då). När man ser Vad blir det för mord? LIVE så kan man vara helt säker på att researchen är en gedigen blandning av löst googlande och rena killgissningar.

Se fram emot en kväll av renodlad skräckblandad förtjusning!

Produceras av ROA Stockholm AB, www.roa.se

Showen är ca 3h lång inkl. paus. Foajén öppnar 1h innan showstart.

Pris: 335 kr/person (inkl. 40 kr i administration-och serviceavgift)

Köp biljett Vad blir det för mord? LIVE · Från 335kr