Wallmans Köpenhamn

Föreställningarna på Wallmans arena i Köpenhamn ställs in våren 2020 med anledning av Cronaviruset

Föreställningarna på Wallmans arena i Köpenhamn ställs in våren 2020 med anledning av Cronaviruset

Föreställningen är avslutad.

OM CORONAVIRUSET OCH DITT BESÖK HOS OSS

Resterande föreställningar våren 2020 på Wallmans arena i Köpenhamn ställs in, då myndigheterna i Danmark gått ut med restriktioner om max 100 personer i offentliga tillställningar.

Wallmans Köpenhamn

Den perfekta kvällen ute - allt under ett och samma tak

Carnival: Köpenhamns största Dinnerparty!

Gör dig redo! Det kommer att gå vilt till när Köpenhamns största dinnerparty bjuder på ett överflöd av skratt, spänning och överraskningar. Oavsett om du ska fira något speciellt eller bara behöver en kväll fylld av magi, fest och färger är du välkommen till Wallmans!

Artist i soppan
Njut av en läcker 4-rättersmeny, men akta så att du inte får en artist i soppan! Runt omkring dig och från alla håll och kanter i den stora Cirkussalen kommer en riktigt livfull och färgsprakande show.

Crazy humor i särklass
Upplev den helt unika performern Abigail Collins, som har uppträtt på bl.a West End och National Theatre i London. Som karaktären Peggy Sued har hon lockat tusentals åskådare till skratt.

Intensiv spänning
Värmen i salen stiger lite extra när en fantastisk amerikansk-kanadensisk cirkusduo imponerar på två svingande sway poles. Det prisbelönta numret får hela salen att hålla andan av spänning!

Do you wanna rock?
Följ med på en nervkittlande resa med artister på liveinstrument och några av de mest talangfulla sångarna och dansarna i branschen! Festa loss till ett funkigt Bruno Mars-medley och till Queens och Eurythmics allra största hits. We will rock you!

Du måste godkänna marknadsförings-cookies för se videon.

Underhållningen sker på engelska.

Köp biljett Wallmans Köpenhamn ·