Wallmans Oslo

Barn- och familjeteater som passar stora som små! Spelas hela jullovet. Astrid Lindgrens älskade karaktär Emil ställer till med hyss igen!

Oslos mest besökta showrestaurang. I höst bjuds det på den nya showen; stop.REWIND.play.

Wallmans Oslo

Norges häftigaste dinnershow

Kristallkronan ersätter marschallerna när du korsar bron över Akerselva. Bubblorna från välkomstdrinken kittlar lätt mot tungan när dörrarna öppnas in till salongen och din servitör, en av våra artister, följer dig till ditt bord. Medan du njuter av första rätten brister ensemblen ut i sång - inte på scenen, utan runtomkring dig, över dig! Salongen är scenen!

Hösten 2017 presenteras en ny show.
Legendariska favoriter – Queen of Disco

I den nya showen spolas tiden tillbaka och du får uppleva legendariska favoriter som tolkas av Wallmansartister och de gör sina egna versioner. Den nya showen bjuder bland annat på musikaliska pärlor från världsstjärnor som David Bowie, Whitney Houston, George Michael och Prince där de hyllas i spektakulära nummer. Du kommer också tas på en resa med publikfavoriten Queens.

Till råge på allt kommer det avslutas med en riktig discofinal som en hyllning till Saturday Night Fever då filmen firar 40 år. Detta nummer kommer definitivt slita upp dig från stolen och upp på dansgolvet!

I 10 spektakulära, stämningsfulla och explosiva shownummer, levererar artisterna stora konstnärliga prestationer med en personlig twist. Och som alltid serveras en härlig 4-rättersmiddag av artisterna, med samma personliga och hjärtlig service som alltid.

Som alltid på Wallmans Oslo, den legendariska showrestaurangen som ligger i stadsdelen Grünerløkka i Norges huvudstad, blir det gnistrande kostymer, fantastisk show och en fyrarätters middag. Ta med dina vänner, familj eller kollegor.
En kväll på Wallmans Oslo är någonting väldigt speciellt och annorlunda och ett besök hos oss glömmer du aldrig!

OBS! Priserna för Wallmans Oslo är i Norska kronor - NOK.

Köp biljett Wallmans Oslo · Från 845kr