Wallmans Stockholm

Lyxiga smaker och internationell show, en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

Lyxiga smaker och internationell show i en unik upplevelse!

Wallmans• 19 Aug - 25 Nov

Wallmans Stockholm

En kväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt.

Leave happier!

Wallmans håller stängt till följd av smittläget i den rådande pandemin tillsvidare. Läs mer här >>

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Tjejkvällen, födelsedagen, kick offen, dejten - livet - blir alltid lite bättre på Wallmans. Upplevelsen börjar redan i entrén. Och hos oss är det du som är kvällens mittpunkt. Häng av dig ytterkläderna, ta en fördrink i vår cocktailbar, möt kvällens stjärnor som välkomnar dig i sann Wallmansanda och ser till att du kommer i stämning. Vi lägger otroligt mycket kärlek i vår mat.

När du bokar ett besök hos oss ingår en lyxig meny, komponerad av vår köksmästare efter säsongens råvaror. Ni blir serverade en rad olika rätter under kvällen där vår ambition är att överraska och överträffa era förväntningar.

Våra stjärnor underhåller er från scen och serverar er även vår lyxiga meny och tar hand om er vid bordet. Vår show går hand i hand med den kulinariska upplevelsen. Låt dig förföras, ryckas med och hänföras. Njut av kontrasterna mellan det intima och det storslagna.


From Wallmans With Love!

Succén är tillbaka! Välkommen till en höst på Wallmans som går i kärlekens tecken. Mer kärlek på faten och mer kärlek på scen. Våra passionerade stjärnor levererar en känsloladdad fullpott där den musikaliska resan ger oss både då- & nutid. Vi får uppleva tolkningar utav alltifrån Robyn till Iron maiden och vi lovar att ingen lämnas oberörd.

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm

Wallmans Stockholm


Förgyll året med ett besök på Wallmans

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna.

Redan när du anländer till oss tar Wallmans stjärnor emot dig. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt. Välkommen till en sprudlande kväll för alla sinnen!

Succén där du som gäst blir serverad ett flertal smaksensationer under hela showkvällen, både små som lite större anrättningar, istället för den traditionella 3-rättersmenyn.

Köp biljett Wallmans Stockholm · Från 595kr