SJ Prio-erbjudande 15% rabatt

I samarbete med Showtic har alla SJ Priomedlemmar 15% rabatt på samtliga föreställningar som presenteras här på sidan. Villkor finns under varje specifik föreställning.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller i mån av plats och begränsat antal biljetter, så det gäller att vara ute i god tid! Vi reserverar oss för slutsålda föreställningar och biljettkategorier.

Trollkarlen från Oz Intiman, Stockholm
Om showen: Över tio generationer har vuxit upp med att älska denna klassiska berättelse om det förtrollade landet Oz.

Först som en älskad barnbok, sedan som en ikonisk Hollywoodfilm och sist men inte minst succémusikalen som spelats för utsålda hus världen över.

I denna magiska berättelse möter vi Dorothy och hennes hund Toto som mitt i en storm hamnar i en tornado och blåser bort till Landet Oz.

För att kunna ta sig hem till Kansas igen får Dorothy ett råd av en god häxa att hitta och besöka trollkarlen, endast han kan hjälpa henne hem.

På vägen till trollkarlen möter hon ett fegt lejon på jakt efter mod, en plåtman på jakt efter ett hjärta, en fågelskrämma på jakt efter en hjärna.

Dessa fyra utsätts för spännande äventyr och får tillsammans kämpa mot den elaka häxan för att nå dit de vill.

Det är en show för hela familjen fylld med magi, kittlande humor, musikaliskt äventyr med odödlig musik och en av de största hitlåtarna i musikhistorien – "Over the Rainbow".
Björn Skifs Hamburger Börs, Stockholm
Om showen: Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan september i år kör Björn Skifs sin nya show på Hamburger Börs anrika scen vilket är 33 år sedan sist. Tillsammans med sitt tiomannaband går showen En Värld av Skifs som blivit en succé. Det är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär. Mottagandet har varit överväldigande och biljetterna såld slut direkt i våras när de släpptes. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong av En Värld av Skifs våren 2023.

Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.ÅK TÅG MED SJ TILL SHOWEN - FÅ 10% RABATT

Erbjudandet gäller bokningar via bokningswidgeten på den här sidan.