Historiepodden - Krig & Fred, Det Sista Slaget Historiepodden - Krig & Fred, Det Sista Slaget
Historiepodden - Krig & Fred, Det Sista Slaget logotype

Historiepodden - Krig & Fred, Det Sista Slaget

China Teatern, Stockholm14 majLive podcast Show

En av Sveriges mest omtyckta folkbildare och podcasts firar 10-års jubileum och du är bjuden!

Om showen

HISTORIEPODDEN 10 ÅR - KRIG & FRED, DET SISTA SLAGET En av Sveriges mest omtyckta folkbildare och podcasts firar 10-års jubileum och du är bjuden! Det blir turnéavslutning och 10-årsfirande på en och samma kväll på China Teatern i Stockholm. Föreställningen Krig & Fred spelas för allra sista gången - dessutom i ny och omarbetad specialversion med hemliga gäster på scen. Tillsammans reder vi ut varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden.

Som om inte det var nog kommer På Spåret-vinnaren och komikern Fritte Fritzson och intervjuar Daniel och Robin live på scen direkt efter föreställningen. Missa inte denna helt unika kväll - live på China Teatern i Stockholm. Varmt välkomna till HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED, DET SISTA SLAGET

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 14 maj - 14 maj

 • Tisdag 14 maj 17:30

  China Teatern, StockholmPris från 375 kr / person

Inför besöket

 • Föreställningslängdca 120 min utan paus
 • Spelas14 maj
 • GenreFöreställning/Podcast
 • ÅldersgränsIngen
 • PrisFrån 375 kr

Fler föreställningar

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.