Kevin BridgesKevin-Bridges
Logo kevin

Kevin Bridges - "The Overdue Catch-up"

Stockholm17 okt.Show

Tillbaka på turné med en efterlängtad show!

Om showen

Kevin Bridges - The Overdue Catch-up Kevin Bridges är stolt över att vara tillbaka på turné och återvänder till scenen 2023 med sin efterlängtade nya show. The Overdue Catch-Up välkomnar publiken till en av de skarpaste komeditalangerna som Storbritannien har att erbjuda. Med en karriär som sträcker sig över otroliga 18 år, har Kevin Bridges redan livserfarenhet av en man som är dubbelt så gammal, vilket hjälper honom att slå huvudet på spiken med sin kloka syn på den moderna världen. Kevin säger: "Sedan vi sist pratade har mycket förändrats i mitt liv och - som vi vet - i vår värld, men det som inte har förändrats är det faktum att en skara människor i ett rum tillsammans skrattar vanligtvis ger en ganska trevlig kväll. Jag är glad över att vara tillbaka och göra stand-up igen och jag ser fram emot att träffa er alla - och lite nya människor också. Enkelt är det. Jag ses där uppe, nere där, där borta, var som helst och var som helst. Njut av kvällen".

Kommande speltillfällen

1 kommande speltillfällen mellan 17 okt - 17 okt

 • Tisdag 17 okt 17:30

  China Teatern, StockholmPris från 370 kr / person

Inför besöket

 • FöreställningslängdCa 1 timme och 30 minuter
 • Spelas17 okt 2023
 • GenreShow
 • Åldersgräns Ingen
 • PrisFrån 370 kr

Populärt just nu

Vanliga frågor och svar

 • Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

  Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

  Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

 • Kan jag köpa presentkort?

  Ja, presentkort finns att köpa här

 • Hur får jag mina biljetter?

  Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

  Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

  Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

 • Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

  Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

  Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

  Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

 • Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

  Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

  För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

  Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.