Daniel Mendoza

Den 12 mars intar Daniel Mendoza Oscarsteaterns scen igen! En föreläsning med Daniel är som att ge en spabehandling till själen.

Den 12 mars intar Daniel Mendoza Oscarsteaterns scen igen!

Föreställningen är avslutad.

Daniel Mendoza - Att vara snäll med enkla ord!

Daniel Mendozas föreläsning kommer att handla om hans resa från barndomen på den sydamerikanska landsbygden, via flyktinghem och kyrkor, vidare till en flyktingförläggning i Sverige. Till studierna på Handelshögskolan i Stockholm, grundandet av Good News Magazine som nått över 200 000 läsare och framgångarna med debutromanen Den Enda. Men mer än allt handlar föreläsningen om att med ett trasigt arv ändå välja att bli och vara en kärleksfull och närvarande far och make. En resa kantad av extremt våld, övergrepp och mörker men också av hopp, framtidstro och massor av kärlek.

En föreläsning om att följa sitt hjärta, om att aldrig ge upp sina drömmar och om vikten av att fokusera på godhet, lyfta fram positiva nyheter och om varför det inte är naivt att vara snäll.

”När Du låter rädsla bestämma över Ditt liv tar Du inte ett steg bort från världen, Du tar ett steg bort från Dig själv.” - Daniel Mendoza

Välkommen till en kväll i kärlekens och godhetens tecken!

Köp biljett Daniel Mendoza · Från 250kr