Danny Saucedo - The Run(A)way Show

Danny Saucedo är tillbaka med en modern popshow med ett nytt scenuttryck

Nu är han tillbaka med en modern popshow med ett nytt scenuttryck

The Theatre • 31 Okt - 21 Dec
Turné • 1 feb - 16 maj
Påscen:
GP:
Aftonbladet:

Hotellpaket Danny Saucedo show - The Theatre

Boka en lyxig och minnesvärd upplevelse!
Checka in på 4-stjärniga hotell Gothia Towers i centrala Göteborg och njut av alla bekvämligheter och det lilla extra som erbjuds på hotellet. Boka hotellpaket Danny Saucedo - The Run(A)way Show där såväl hotell som showbiljetten ingår för en bekväm och trevlig upplevelse. Showarenan The Theatre är beläget i samma byggnad och du kan enkelt ta dig mellan hotellrum, barer, restauranger och showarena. Ett perfekt alternativ för dig som planerar en weekend i Göteborg eller som bara tycker att det är dags att skämma bort dig lite extra med en "Staycation".

The Theatre - Danny Saucedo - The Run(A)way show & boende på Gothia Towers Övernattning och showbiljett från 1044 kr per person, del i dubbelrum.
I hotellpaket till Danny Saucedo ingår:Övernattning på Gothia Towers inklusive frukostbuffé och wifi i rumskategorin Small dubbelrum. Showbiljett på barplats till Danny Saucedo - The Run(A)way show på The Theatre. Det finns även andra hotellrumskategorier och biljettalternativ att välja på. Notera att paketpriset då justeras.

Välkommen till Gothia Towers, mitt i Göteborg. Här bor du i ett av de 1200 härliga hotellrum med händelsernas centrum och Korsvägens evenemangsstråk precis under dig. De smakfullt inredda rummen har allt från det komfortabla lilla extra, till det in i minsta perfektion diskret grandiosa extra..!

Danny Saucedo - The Run(A)way Show
Showen spelas på The Theatre i Göteborg den 31 oktober - 21 december 2019.

Bokningen av hotellpaketet sker genom hotellet. För frågor kring bokning eller biljetter vänligen kontakta hotellet. Showtic förmedlar endast tjänsten.

Hotellpaket - förfrågning Danny Saucedo The Theater Gothia

  • Standard är dubbelrum.
  • Önskas enkelrum vänligen ange det här, eller om barn finns i sällskapet etc.
  • Finns det fler alternativ ange gärna dessa
  • Vänligen ange inga känsliga personuppgifter här.
  • Läs Showtic och Moment Groups personuppgiftshantering och villkor här >>

Köp biljett Danny Saucedo - The Run(A)way Show · Från 495kr