Golden Hits

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Hit kommer du för att ha roligt på riktigt!

Golden Hits• 1 Okt - 18 Dec
Partner

Viktig information - Golden Hits

Publicerat 17 december kl. 13:15

Vi har viktig information till dig som har en bokning hos Golden Hits i Stockholm.

Hej,

Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens besked gällande restriktioner för publika evenemang, innebär tyvärr att Golden Hits inte har möjlighet att öppna upp sin verksamhet som planerat.

Vi är verkligen ledsna över att vi inte kan ta emot dig och ditt sällskap det datum ni förbokat och beklagar allt besvär det medför.

Vi gör vad vi kan och arbetar hårt för att kunna öppna upp vår showverksamhet så snart förutsättningarna förbättras. I dagsläget vet vi dock inte exakt när det kommer att ske, men troligtvis inte före augusti 2021.

Eftersom ni har en bokning som ligger under våren 2021, så ber vi allra ödmjukast om att ni hör av er till bokning@goldenhits.se för att boka in ett nytt datum under hösten 2021. Om ni har svårigheter att hitta ett datum som passar kan vi istället erbjuda er ett presentkort.

Med förhoppning om att vi snart kan återgå till normala förhållanden i hela världen. Vi längtar efter att få öppna upp Golden Hits och möta alla våra kära gäster igen!

Med varma hälsningar,
Golden Hits


Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens besked gällande restriktioner för publika evenemang, innebär tyvärr att Golden Hits inte har möjlighet att öppna upp sin verksamhet som planerat.
Vi tar situationen på största allvar. Med anledning av detta håller Golden Hits verksamheten stängd under 2020 och öppnar åter igen när restriktionerna tillåter det. De följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller även nattklubben stängd tills vidare. Öppningsdatumet är inte fastställt.

Alla gäster som har bokat till Golden Hits kommer att kontaktats via mail till den mailadress som uppgavs vid bokning.

Med värme, kärlek och omtanke från oss alla på Showtic & Golden Hits.

I övrigt gäller ordinarie bokningsregler, köpta biljetter återlöses ej. Vid förhinder råder vi er att se över ert försäkringsskydd och vad det täcker.

Uppdaterat 2 november kl. 09:25

Köp biljett Golden Hits · Från 550kr