Så som i Himmelen

Den hyllade succémusikalen spelas på Oscarsteatern, Stockholm och The Theatre, Gothia Towers, Göteborg.

Succémusikalen spelas på Oscarsteatern, Stockholm och The Theatre, Gothia Towers, Göteborg.

THE THEATRE • 15 MAJ - 14 JUNI
Expressen:
Aftonbladet:

Äta och dricka

Gå direkt till Pausbeställning här!

PREMIUMBORD 
Följande meny ingår i biljettkategorin Premiumbord.

King Size räksmörgås
Rågbröd / 200 gr handskalade räkor / Ägg / Majonnäs / Gurka /Sallad

Dessert med försmak av sommaren
Jordgubbsbavaroise / råmixad rabarbersorbet / färska och soltorkade jordgubbar / sponge / citruscurd / jordgubbsmarmelad med peppriga toner.

Kaffe


Köp till en meny i samband med ditt biljettköp

Menyn serveras innan föreställning i någon av Gothia Towers populära restauranger. Har du inte bokat din meny redan vid biljettköp så går det bra, i mån av plats, att boka på detta t.o.m. två dagar före ditt besök på telefon: 031-750 88 40. Plats intas 2,5h före föreställningsstart.

Kvällsföreställning Pris
Trerättersmeny på Ristoria
En trerättersmeny baserad på de bästa ingredienserna från det italienska skafferiet. I priset ingår kaffe och en smakupplevelse utöver det vanliga.
395 kr
Trerättersmeny på Heaven 23
Njut av en välkomponerad klassisk trerättersmeny med en twist. I priset ingår kaffe och ni serveras på 23:e våningen med utsikt över hela Göteborg!
535 kr
Trerättersmeny på Upper House Dining
Här erbjuds en meny byggd på det bästa från säsongen. Trerättersmeny inklusive kaffe i vår oas på 25:e våningen med fantastisk utsikt över Göteborg.
535 kr
Matinéföreställning Pris
Brunch på Ristoria
Kontinental europeisk brunchbuffé med tydliga italienska influenser i en härlig atmosfär. Brunchen avslutas med en gedigen dessertbuffé.
265 kr
Lunch på Heaven 23
Njut av en välkomponerad meny bestående av förrätt och varmrätt som avslutas med kaffe och pralin. Serveras på 23:e våningen med utsikt över hela Göteborg!
295 kr


Pausbeställning

Förboka något gott till pausen så slipper du köerna och kan istället njuta av vårt fina utbud i lugn och ro. Förbeställning kan göras fram t.o.m. två dagar innan ditt besök.

Visa upp bekräftelsen i foajébaren när ni kommer till The Theatre för att få information om vart er beställning står uppdukad i pausen. Viktigt att detta görs innan föreställningen börjar. Det går också bra att förbeställa till pausen när ni kommer till oss eller handla på plats i pausen, observera att det då är en begränsad meny som erbjuds. Barerna öppnar 1 timma innan föreställningsstart.

OBS! Du som bokat premiumbord har bordsservering och beställer dryck etc. på plats vid ditt bord.

boka din pausbeställning här

Köp biljett Så som i Himmelen · Från 295kr