Iliza Shlesinger Sweden Assets

En av dagens ledande stand up-komiker kommer till China Teatern i Stockholm!

En av dagens ledande stand up-komiker kommer till China Teatern!

China Teatern • 18 - 19 oktober 2021

Iliza Shlesinger Sweden Assets

Med anledning av coronaviruset har föreställningarna tvingats flyttas ytterligare en gång. (Ursprungligt speldatum den 8 maj)
8 december 2020 flyttas till 18 oktober 2021
9 december 2020 flyttas till 19 oktober 2021
Du behåller givetvis din plats så behåll din biljett! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta biljettbokningen på 08-56289200 eller biljettbokning@chinateatern.se.
Sista dagen för ansökan om återbetalning är 2021-01-09. Inga återbetalningar kommer accepteras efter det.


Iliza har annonserat det nya namnet samt bilden för hennes kommande turné.

Iliza Shlesinger är Back In Action och avslöjar det nya namnet och turnéschemat för hennes turné som egentligen var planerad för 2020, men flyttats fram på grund av pandemin.

"Mitt team och jag har jobbat hårt med att flytta turnén och vi ser väldigt mycket fram emot att äntligen få träffa er alla" säger Iliza. "Vi är försiktigt optimistiska att alla föreställningarna kommer ske som planerat nu när vi närmar oss en mer hoppingivande tid. Jag älskar er och kan inte vänta tills jag får komma tillbaka till mina Party Goblins!"

36-åriga Iliza Shlesinger är en av dagens ledande stand up-komiker med en dedikerad fan-skara som bär Iliza-inspirerade kläder på hennes shower. 25 år gammal blev hon inte bara den yngsta komikern någonsin att vinna NBC:s ”Last Comic Standing” utan också den första kvinnan.
Iliza Shlesinger komedi är alltid aktuell – sociala kommentarer, politik, populärkultur, feminism – men också fysisk. Hon utnyttjar hela scenen, poserar, dansar, ofta blir hon nästan karaktärerna i sina egna skämt och hon är en mästare på observationskomik.

I år släpptes Iliza Shlesingers Netflix-special ”UnVeiled” där hon avhandlar sitt bröllop och vägen dit. Det var den femte specialen sedan den första ”War Paint” släpptes 2013, följd av ”Freezing hot” 2015. 2018 kom specialen ”Elder Millennial” under vilken hon spelade in ”Iliza Shlesinger: Over & Over”, en så kallad ”fan-u-mentary” – en dokumentär där fansen får följa med stjärnan bakom kulisserna under hela turnén.

– What you see is what you get. Den Iliza du ser på scenen är en förlängning av mig själv i verkliga livet, säger Iliza Shlesinger.

Se, hör och läs Iliza
I år har Iliza, förutom att göra stand-up på scen, både medverkat i filmen Wonderland där hon spelar mot Mark Wahlberg och är i full gång med produktionen av ”The Iliza Shlesinger Sketch Show”. Båda har premiär på Netflix nästa år.
Som om inte det skulle räcka gav Iliza Shlesinger för två år sedan ut boken ”Girl Logic: The Genius and the Absurdity” där hon delar med sig av en självsäker kvinnas inställning till vänskap, relationer och att vara singel. Iliza bjuder även på sin unika världssyn i nya podden ”AIA: Ask Iliza Anything”. Allt detta gör hon när hon inte är gäst i TV-program som “The Tonight Show with Jimmy Fallon” och “The Today Show”.

Showen är ca 60 minuter ej paus.

Köp biljett Iliza Shlesinger Sweden Assets · Från 345kr