Wallmans Stockholm

Lyxiga smaker och internationell show, en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

Lyxiga smaker och internationell show, en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

Wallmans Stockholm• 22 Sep - 31 Dec

Artister på Wallmans

Dessa möter dig på Wallmans Teatergatan 3 i Stockholm och förgyller din kväll.

//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a51101w-1.jpg

Jørgen Olsson

Showkapten

Utbildning & erfarenhet: Jörgen är 36 år och kommer från Kongsvinger, Norge. Han har utbildning från Musikalteaterlinjen på Balettakademien i Göteborg och har medverkat i musikalerna Les Miserables, Saturday Night Fever, Sound of Music, Last 5 Years, Evita och Billy.

Kuriosa: Jørgen har gjort mer än 1000 shower i olika sammanhang runt om i Norge och Sverige. Detta är Jørgens fjärde år här på Wallmans.


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a48971w.jpg

Jenny Strandberg

Dansare

Utbildning & erfarenhet: Jenny är en 22-årig dansare från Helsingfors, Finland. Hon är utbildad på Broadway Dance Center i New York och Yrkesdanslinjen på Balettakademien i Stockholm. Jenny har jobbat som frilansdansare och danslärare både i Finland och Sverige.

Kuriosa: Jenny älskar att basta!


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a50081w.jpg

Julia Öhman

Artist

Utbildning & erfarenhet: Julia är 28 år gammal och kommer från Tullinge i Stockholm. Hon var redan vid tidig ålder bestämd över att det var scenen hon ville stå på och började som liten ta hobbyklasser på Dans Compagniet. Kort efter teatergymnasiets slut så sökte hon till Balettakademien i Göteborg. Kom in och började resan mot musikalartist. Efter yrkesutbildningen har hon jobbat på ställen som Garbos, Color Line och självklart också på Golden Hits.

Kuriosa: Vill du bli Julias vän ska du bjuda henne på en riktigt god espresso eller cortado. Kaffe är nämligen en stor och viktig del av Julias vardag. En god espresso kan få henne att må bra hela dagen!


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a52011w-1.jpg

Erik Persson

Artist

Utbildning & Erfarenhet: Erik är 28 år och kommer från Veberöd i Skåne. Han gick musikestetisk linje på Spykengymnasiet i Lund och därefter Musikteaterskolan i Bjärnum. Herr Persson har medverkat i Musikalen Blodsbröder, spelat Rolf i Sound of Music, hunnit med två säsonger med Garbos Dinnershow på Gran Canaria och även rockat rumpan i Sveriges hetaste rockshow Rock The Night!

Kuriosa: Erik har jobbat med massa spännande saker innan Wallmans utöver artisteriet. Brevbärare, fårskötare, målare, snickare och dräng finns på hans CV.


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a51491w-1.jpg

Simone Brandstedt

Artist

Utbildning & Erfarenhet: Simone är 26 år och kommer ifrån Vimmerby i Småland. Hon gick musikestetisk linje på gymnasiet i Hultsfred och har i tillägg till det pluggat sång och musik 1 år på Nyköpings folkhögskola och 2 år på Skurups folkhögskola. Simone har jobbat som demo- och studiosångerska i Malmö och Stockholm samt gett ut musik under artistnamnet Simone Brandy. Hon har även gjort en säsong på Wallmans i Oslo.

Kuriosa: När Simone var liten ville hon bli skådespelerska och kunde alla Robert Gustavssons sketcher utantill. Hon är även en hejare på limbo samt att sjunga med munnen stängd.


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a52721w.jpg

Alex Falk

Artist

Utbildning & erfarenhet: Alex Falk är 37 år. Är uppväxt i Stockholm. Han har sjungit sedan han lärde sig prata. Och underhållit familj och släkt så mycket han kunnat. Han gick på Stockholms musikkonservatorium (Rytmus)  Gymnasium. Man har sett Alex i musikalen Rent på Götalejon. Han spelade även den galna buttlern Jacob i musikalen La Cage aux folles på Göteborgsoperan. Han kom på 10e plats i Idol 2004. Turnerat Sverige runt. Samt inledde EM i handboll 2017 som programledare och Artist i kanal3. Alex har hoppat fram och tillbaka på Wallmans. Detta blir hans åttonde år.

Kuriosa: Något hemlig kuriosa är att han spelat Handboll och Fotboll i åtta år. Samt jobbat som Receptionist på TeliaSonera och banken SEB.


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a49701w.jpg

Amanda Eriksson

Artist

Utbildning & Erfarenhet: Amanda kommer ifrån och är uppvuxen i Östersund. Hon är 25 år och har studerat på två olika folkhögskolor. Rock- och poplinjen i Nyköping och på Rockmusikerlinjen här i Stockholm. Hon har också hunnit med att göra tre säsonger med Sunwing på Gran Canaria, i Turkiet och Thailand.

Kuriosa: Om Amanda fick välja skulle hon äta cupcakes och lasagne varje dag och leva i Harry Potters värld med Beyonce och Prince som bästa vänner.


//showtic.se/content/uploads/2015/11/a07a49501w.jpg

Karl Mellqvist

Tekniker

Utbildning & erfarenhet:  Karl från Norrtälje är saxofonist och trummis i grunden. Han studerade till musikproducent/ljudtekniker på Stockholms Musikkonservatorium och har jobbat i studio med bland annat Robert Wells och Stefan Andersson. På Wallmans jobbar Karl som livetekniker och håller många bollar i luften.

Kuriosa: Karl kan även baka tårtor, bygga hus och gjuta med stål.


Köp biljett Wallmans Stockholm · Från 495kr